Dezvoltare Android & iOS

Dezvoltare Android & iOS

Furnizam solutii inovatoare pentru domenii diferite din 2009 si continuam sa crestem de la an la an. Up2Date Software are o echipa puternica si experimentata cu care ne mandrim oricand si de care clientii nostri sunt foarte multumiti.

In ultimii 5 ani am asistat si ajutat la cresterea afacerilor clientilor nostri oferind produse de top si servicii inovatoare.

Servicii

Programare Android

Up2Date Software nu numai ca ofera solutii mobile pentru cresterea economica dar permite fidelizarea clientului, oferind posibilitatea companiilor sa fie cat mai aproape de clientul lor - am putea spune ca se poata dezvolta o relatie B2C atat de stransa incat clientul sa devina fidel serviciilor si produselor oferite.

Programare iOS (iPhone & iPad)

Up2Date Software pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu mare experienta, care au lucrat cu cele mai noi tehnologii din domeniul IT si marketing. Puteti conta pe Up2Date Software pentru a colabora cu dumneavoastra in fiecare etapa a proiectului de dezvoltare a aplicatiei pentru iPhone sau iPad.

Design Aplicatii

Cu o experienta de peste 4 ani de zile in aplicatii mobile si peste 6 ani in web design, membrii echipei Up2Date Software accepta intotdeauna o noua provocare atunci cand vine vorba de a regandi modul in care oamenii folosesc aplicatiile mobile, oferind un design interactiv si o experienta cat mai placuta.

Optimizare Aplicatii

Sa stii ca aplicatia ta pe Android sau iOS sunt performante si functioneaza fara nici o problema este crucial. Up2Date Software face ca aplicatiile sa functioneze mai bine, dovedind o performanta crescuta pentru fiecare actiune, sesiune sau orice atingere cu degetul, toate in timp real.

Integrare API in Cloud

Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii din domeniul IT si intr-un ritm accelerat, Up2Date Software va pune la dispozitie serviciul de Cloud pentru API-ul aplicatiei dumneavoastra dezvoltata pentru Android sau iOS.

Efort fara efect nu exista. Pentru acest lucru, Up2Date Software integreaza Google Analytics in fiecare aplicatie dezvoltata, pentru ca dumneavoastra sa puteti analiza efectele investitiilor facute.

Tehnologii folosite

Integrare API cu website 95%
Integrare Facebook, YouTube, Twitter 70%
Formulare dinamice 85%
Scanare cod de bare 50%
Geolocation 60%